AJANKOHTAISTA

Cheekille kuusi Emma ehdokkuutta

Kirjoittanut carla helmikuu 4, 2014

Cheek on ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa kuudessa eri kategoriassa: Vuoden albumi, Vuoden HipHop-albumi, Vuoden miesartisti, Vuoden biisi, Vuoden musiikkivideo ja Vuoden artisti.

Yleisöäänen Vuoden artisti -kategoriaan voi Cheekille antaa täällä. Timantit on ikuisia -videota voi äänestää täällä

Emma Gaala 7.maaliskuuta TV2 . Cheek esiintyy gaalassa. Barona areenalle voi myös ostaa lippuja Lippupalvelusta.

Cheek esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 23.8.2014!

Kirjoittanut carla marraskuu 21, 2013

Liput tulevat myyntiin maanantaina 25.11. klo 9 Lippupalvelussa.

Suomen suosituin artisti Cheek tekee kotimaista musiikkihistoriaa esiintymällä Helsingin Olympiastadionilla. Superkonsertti järjestetään 23. elokuuta 2014. Suomessa ei ole koskaan aiemmin yksittäinen kotimainen artisti esiintynyt tämän kokoluokan konsertissa.

”Tämän kaiken mahdollistaa yleisö, joka käy keikoillani ja kuuntelee musiikkiani. Se antoi myös uskoa lähteä tekemään tätä konsettia. Olympiastadionille on tarkoitus marssittaa kaksi kertaa räjähtävämpi show mitä olen koskaan tehnyt. Luvassa on konsertillinen yllätyksiä.” , Jare summaa.

Cheek aloitti Kuka muu muka –kiertueensa kahdella loppuunmyydyllä Helsingin jäähallikeikalla syyskuussa. Jäähallit myytiin loppuun 20 minuutissa. Elokuussa kiertue päättyy Olympiastadionille.

”Tuleva tapahtuma on merkityksellinen myös Olympiastadionin 75-vuotisessa historiassa, sillä koskaan aikaisemmin ei ole suomalaisartisti täyttänyt stadionia, joka tietysti yhteinen tavoitteemme.”, kertoo Olympiastadionin markkinointijohtaja Marju Paju.

Cheekin syyskuussa julkaistu Kuka muu muka –albumi on myynyt jo yli 65 000 kappaletta. Uusin single Parempi mies feat.Samuli Edelmann on toista viikkoa radioiden soitetuin kappale. Cheekin kahdeksan albumin kokonaismyynti on yli 200 000 kappaletta.

Katso Olympiastadion mainos: http://youtu.be/_fq7xoQpXvE

Cheek myi triplaplatinaa

Kirjoittanut carla lokakuu 10, 2013

Suomen suosituimman artistin Cheekin tahti ei ota loppuunmyytyjen jäähallikonserttienkaan jälkeen hidastuakseen. Uusi Kuka muu muka -albumi nousi odotetusti suoraan virallisenalbumilistan kärkeen. Levy myi alle kahdessa viikossa triplaplatinaa eli yli 60 000 kappaletta.

”Koko vuoden duuni kiteytyy tähän hetkeen. Viimeviikkoisten hyvien uutisten jälkeen on mahtavaa ottaa hetki aikaa itselle ja nauttia”, Jare sanoo kiitollisena.

Cheek ei juhlinut ensimmäisellä listaviikollaan pelkästään albumilistalla vaan teki kotimaista listahistoriaa lunastamalla kärkipaikan peräti viidellä eri listalla: albumi-, independent-, midprice- (Sokka irti), single- ja latauslistoilla. Cheek tekee musiikkihistoriaa singlelistallakin, sillä sen kahdenkymmenen myydyimmän biisin joukosta löytyy peräti yhdeksän Kuka muu muka -albumin kappaletta! Seuraava single triplaplatinaa myyneeltä albumilta on koskettava Parempi mies feat. Samuli Edelmann. Cheekin syksyn kiertue alkaa perjantaina 11.10. Kaikki keikkapaikat löytyvät osoitteesta www.warnermusiclive.fi.

Cheekin uusi albumi ”Kuka muu muka” julkaistaan 20.9.2013

Kirjoittanut carla kesäkuu 20, 2013

Suomen artistitaivaan kuumin tähti Cheek julkaisee uuden ” Kuka muu muka ”- albumin 20.syyskuuta.  Albumilta julkaistaan seuraava single ” Timantit on ikuisia  ” 9. elokuuta.

- Single ” Timantit on ikuisia ” liikkuu ihan uusilla tasoilla. Olen todella innoissani, että saan luoda uutta musaa taas jengille, Jare kertoo.

Uuden albumin ensimmäinen single ” Jossu ” on saanut huikean vastaanoton: Kappale komeilee tällä hetkellä Spotifyn, single –ja latauslistan kärkipaikalla! Youtubessa videota on katsottu pian yli miljoona kertaa. Biisi on tämän vuoden Ylex kesäkumibiisi. Myös keikkarintamalla on kiireistä: Cheek heittää kesän aikana 48 keikkaa.

- Samalla kun kierretään ympäri Suomea niin kirjoitan ja äänitän uutta albumia. Hyvä noste ja fiilis ruokkii tekemistä molemmilla rintamilla, Jare sanoo.

Cheek nähdään syksyllä myös kahdesti loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa. Konsertit myytiin loppuun 20 minuutissa ja  luvassa on ainutlaatuinen kokonaisuus, jollaista ei ole aikaisemmin Cheekiltä nähty. Kaksituntisen spektaakkelin aikana kuullaan kattava läpileikkaus Cheekin koko uran suurimmista hiteistä kuten Avaimet mun kiesiin, Liekeissä, Mitä tänne jää, Jippikayiei, Syypää sun hymyyn ja Sokka irti. Konserteissa on mukana livebändi ja yllätysesiintyjiä.

Tälläiselle jättikonsertille oli kysyntää, sillä tällä hetkellä Cheekin keikat ovat ilta toisensa jälkeen loppuunmyytyjä. Cheek hurmasi suomalaiset viime syksynä nähdyssä Vain elämää–ohjelmassa. Ohjelma keräsi ruudun ääreen miljoonayleisön. Vain elämää ja Vain elämää jatkuu –albumit ovat myyneet yhteensä jo yli 285 000 kappaletta. Suurimmaksi hitiksi nousi Erinin versio Cheekin Mitä tänne jää-biisistä. Cheekin viime huhtikuussa julkaistu albumi ”Sokka irti” on myynyt yli 53 000 kappaletta. Jare Tiihonen on myynyt uransa aikana yhteensä yli 150 000 albumia.

Cheekille 4 Emma ehdokkuutta

Kirjoittanut admin tammikuu 7, 2013

Cheek on ehdolla 1.3. Barona Areenalla järjestettävässä Emma Gaalassa neljässä kategoriassa: ”Vuoden Albumi”, ”Vuoden Miessolisti”, ”Vuoden Artisti”, ”Vuoden Hiphop, Reggae, Urban Albumi”.

Cheekille roppakaupalla jalometallia

Kirjoittanut admin tammikuu 7, 2013

”Sokka irti” on Cheekin ensimmäinen platinaa myynyt albumi. Pitkäsoitto oli myös vuoden kunnelluin kotimainen albumi Spotifyssa vuonna 2012. Levyn nimikkosingle, vuoden viralliseksi kesähitiksi valittu ”Sokka Irti”  on ylittäny kultarajan. Sureen suosioon nousseet Vain Elämä albumit ovat myyneet yhteensä jo 12 kertaista platinaa, eli yli 240 000 levyä. Platina levyt luovutettiin artisteille Vain Elämää konsertissa 28.12. ”Tämä oli urani hienoin vuosi. Olen todella kiitollinen kaikesta hyvästä mitä olen osakseni saanut. Iso kiitos kaikille albumin ostaneille.” Cheek kommentoi.

Cheek mukana Nelosen ”Vain Elämää” musiikkiohjelmassa

Kirjoittanut admin lokakuu 10, 2012

Cheek on mukana viimeviikolla käynnistyneessä ”Vain Elämää” tv-ohjelmassa, jossa artistit esittävät vuorotellen toistensa vanhoja hittejä uusina ja omanlaisina versioinaan. Mies itse kuvailee ohjelmaa yhdeksi hänen uransa hienoimmista kokemuksista. http://www.nelonen.fi/ohjelmat/vain-elämää/cheek

”Sokka Irti” albumi on myynyt kultaa

Kirjoittanut admin lokakuu 10, 2012

Sokka irti albumi myi kultaa alle kolmessa viikossa ja on näin ollen Cheekin neljäs peräkkäinen kultalevy. ”Iso kiitos kaikille albumin ostaneille. Jossain vaiheessa jännitti tosi paljon ja meinasin vajota hulluuteen tämän prosessin aikana. On loistavaa ja palkitsevaa taas huomata, että ihmiset ovat pitäneet albumista”, Jare kommentoi.

Cheek julkaisi ensimmäisen singlelohkaisun tulevalta albumiltaan ja perusti oman levy-yhtiön

Kirjoittanut admin tammikuu 16, 2012

Cheek on julkaissut uuden singlensä Pyrkiny vähentää YouTubessa. Kappaleella on mukana Spekti, joka on aiemmin vaikuttanut muun muassa Trilogia-yhtyeessä. ”Biisiin voi suhtautua kepeästi tai sitten ymmärtää rivien välistä mitä siinä todella sanotaan”, Cheek kertoo.

Kaupallisesti single julkaistaan maanantaina 16. tammikuuta. Uusi, toistaiseksi vielä nimeämätön albumi ilmestyy huhtikuussa. ”Single on hyvä maistiainen siitä mitä on luvassa. Albumi heijastelee viime vuotta, jonka aikana lyriikat ovat syntyneet.”

Vuodesta 2007 alkaen Rähinä Recordsille levyttänyt Cheek on myös perustanut oman levy-yhtiön ja ohjelmatoimiston, joka kantaa nimeä Liiga Music Oy. Yrityksen yhteistyökumppanina toimii Warner Music Finland. ”Rähinä Recordsin kanssa nostimme urani uudelle tasolle. Olen kuitenkin haaveillut omasta levy-yhtiöstä pitkään. Nyt aika tuntui kypsältä. Tärkeimpänä syynä oli, että halusin tällä kertaa haastaa itseäni uudella ja erilaisella tavalla”, artisti selventää.